ariana sofia ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

adam mikhail ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

ariq hafiy ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Sunday, July 12, 2009

babies babies babies...

salam,

for the past months, ada jer kengkawan aku yang buat cukur jambul anak2...boleh kata every week ada jemputan...syoknyer...tak sabar lak...harini pun ada gak tapi coz aku tak brape nak sihat siang tadi so laila, sorry bebanyaklaa eh coz tak dapat datang...to my frens babies : muhammad airil farhan, qareesa irdina and hani nathalia...welcome to the world...may you all be anak2 yang soleh to your parents and a good person to the world...

nanti time aku lak...insyaAllah...

betulla yang aku baca, pregger is more emosional than usual...semalam husband aku suruh makan malam coz aku 1 hari tak makan dengan betul...tapi aku loya so takde selera nak makan...then dia pun membebel n ugut kalau aku taknak makan, dia nak makan megi jer...then dia suruh aku minum air putih bebanyak untuk hilangkan loya...aku pun minumlaa...then aku nangis beria ia macam kena bantai...then apa lagi, muntahlaa...lagilaa kuat aku nangis...aku terpikir gak apsal aku nangis nih?anyway, lepas dah melalak tuh my husband pujuk2 then aku pun cool down...masuk bilik aku terus siap2 n get ready nak g makan...hehehe...mood swing kejap elok kejap cam hapa ntah...lepas tu kitorang g makan n semua pun hepi!!!

oh...to my pang yau aka my superior eve cheong yang tengah tunggu hari nak bersalin, may you have a quick n simple labor as u wish...dun forget to mms us ur baby's pic!

Saturday, July 11, 2009

Al-fatihah...

Salam,

Takziah buat Helmi n Tini di atas pemergian adik few weeks ago...i have attached the twins pic in my husband's arm in the last post...adik which were wearing yellow outfit passed away due to high fever...Sememangnya rohnya di antara bidadari2 syurga...Al-fatihah.

Takziah juga pada Yahya (our office despatch) di atas kepulangan ibu mertua ke rahmatullah...

umie n ayah...

salam,

Alhamdulillah, once more we are blessed to be a parents...after 2 miscarriage previously, we are expecting the little one probably early next year...11 weeks already, last time we meet (ultrasound) you already move you arms n legs...ayah cakap sayang macam umie...tido terlentang...tapi memanglaa semua baby in womb especially at early stage terlentang...takkan nak meniarap lak kan....apalaa ayah nih...hehehe...InsyaAllah...kuatkan semangat ye sayang...umie n ayah really wants to meet you and hopefully you will be anak yang soleh with charming personality...just like your umie...hehehe...extra care are given by our gynea...every 2 weeks kena inject :(...sakit...but its ok, anything for you sayang...umie akan cuba telan semua ubat2 yang doctor bagi n jaga diri so that you can grow inside me...InsyaAllah if Allah izin, we will meet soon...luv you always...