ariana sofia ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

adam mikhail ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

ariq hafiy ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Monday, April 20, 2009

PRINCE NEMO BIN ABU

As-salam...

this is my sister's cat (which we all claim as ours)...fina panggil NEMO, fatin n zana call it PRINCE n mak konon nak klasik tiak ABU...aku rasa pening kucing nih tak tau mana satu nama dia...so lastly conclusionnyer nama dia ialah Prince Nemo bin Abu...but still they all call it differently...n bila aku panggil dengan nama apa pun dia leh buat dek jer...
aktif bangat...4 months old...mak beli as fina's bday present masa dia baru 1 month old...now dah besar cam bapak kucing...comel bila dia ngantuk tapi tak comel bila dia ajak main...and ajak main means dia akan paut kat kaki ko n gigit sambil tendang2...sakit wei...n memandangkan my husband tak suka sangat ngan kucing, so apabila dia ajak husband aku "main", aku kena laa cepat2 leraikan dia or mungkin akan kena terajang dia nanti...sabar ye yang...kucing jer tuh...sit NEMO, sit!!!good cat...meow...

No comments: