ariana sofia ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

adam mikhail ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

ariq hafiy ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Thursday, June 24, 2010

korang dah ker?

smlm masa tgh borak2 ngan ofismate tetiba terkeluar citer pasal nak raya...tema baju(biasalaa pompuan)...raya mana, masak apa...etc...then tetiba keluar lak citer pasal puasa...then suddenly TING! aku belum habis gantilaa...ALAMAK!!! ada lagi 13 HARI nak ganti nih...nih dah nak masuk july...august dah puasa...9 hari fidyah pun lum bayor, nak ganti lagi...ayoyo...well last 2 years aku dibenarkan tak posa 9 hari then masuk tahun lepas, belum sempat ganti aku pregnant lak...muntah2, tak lalat (ikut pronounce bos aku) nak ganti...n puasa last year tuh sendiri tertinggal 5 hari...n tahun nih aku bersalin lak...dalam pantang, breastfeeding, makan sedap (alasan) maka baru ganti sehari jer...(tu pun aku migrain)...

maka, hari ni aku puasa...mintak2 tak migrain...aku akan hibernate dalam opis nih...takmau dekat ngan tingkap takut tertengok cahaya mentari...aku siap tampal peringatan takut aku terkudap lak...(tmpt aku nih macam kantin)...besok nak puasa lagi...then sambung monday-friday next week n the week after...fuh...gigih!!!tak boleh tak boleh, kena gigih gak...n pasal fidyah tuh nak bayar kat mana ek?ada sesapa pernah bayar fidyah tak?errr...nak tanya lagi nih...korang dah habis ganti ker?

cam mengena jer latar blakang notis aku tuh...r u hungry? :P

No comments: