ariana sofia ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

adam mikhail ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

ariq hafiy ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Thursday, November 29, 2012

8 September 2012 : 3 majlis dalam 1

MAJLIS AQIQAH ADAM MIKHAIL BIN AZLAN

Marhaban oleh Kumpulan Nur Hidayah, Wangsa Maju
8.30am

masa ni babah mikhail takde coz ada sekolah ganti. pagi2 aku bersiap dan mandikan mikhail. tak sempat siapkan ariana. ariana berbaju tido jer ;P terima kasih pada kumpulan nur hidayah for the availability altho its last minute booking. thats y diorang request early morning coz they have other kenduri to attend. Alhamdulillah, rezeki mikhail...mata aku berkaca mendengar bait2 marhaban. sedih sungguh dengar pengorbanan ibu nih. antara yang aku ingat :

sembilan bulan kau dikandungkan,
air dan nasi tidak tertelan

another one :
sebelum jatuh, bidan menyambut
tinggalla ibu, lelah dan semput




MAJLIS MERISIK DAN BERTUNANG ZANA
11.30am

Hantaran handmade by me, zana n fatin. kaler pink purple putih. bagi aku okla, simple n sweet (puji hasil sendiri, tddmka!) tapi ada orang tuh tak puas hati n siap cakap benci, buruk, n siap cakap kat bakal mil zana yang dia dah suruh upah jer tapi zana degil. haizz, belum ada apa2 lagi dah nampak kelam kabut. sabar ye dik, ada hikmah semua nih terjadi. ingat motto kita!!!



the cool sistah...cool lah sangattt!!

petang tuh lepas tetamu belah lelaki dah balik, datang pulak tetamu2 untuk open house raya...semua skali harung buat dalam 1 hari. penat tapi legaa...

No comments: