ariana sofia ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

adam mikhail ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

ariq hafiy ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Thursday, September 26, 2013

birthday nda


tengok dalam draft entry nih dah siap ada gambar...hoi!!! camna boleh lupa event of the year nih...nih masa 1st September (gila...lama dah nih)...

 

muka bday girl masam sebab before that fatin ajak dia ikut and she didnt know nak pegi mana...end up takde mood...(dia tak suka surprise) but we as her children dah paham sangat so buat2 biasa jer...nanti datanglah mood dia tuh...


adik belanja makan kat chakri palace klcc...masa nih alan patah balik ke kereta sebab tertinggal hadiah...


pengerusi majlis...kena duduk depan...


haa...masa alan masuk balik, dia tengok mak moyok jer, dia terus bagi hadiah tuh...barulaa mak ok sikit...hadiah adalah seperti di request few weeks back...so, tiada unsur surprise di situ...huhuhu...

zana order tomyam putih, kerabu mangga, siakap 3 rasa, kerabu kaki ayam (erkk...tapi ku makan jugak..okla, sedap gak). sotong goreng tepung...gambar makanan takde...dah lapar, datang2 jer lauk terus ngap...lepas habis makan tuh macam nak order dessert coz totally lupa yang fatin dah beli kek...sebbaik tak bukak mulut...staf2 chakri palace bawak keluar kek siap nyanyi happy birthday...pastu ada mat saleh kat meja belakang wish mak jugak...mat saleh nih gentleman kan...



nak senyum ke taknak nih? hati dah mula berbunga nih...wakakaka


oklaa, meh amik gambar birthday girl...actually nih bukan kek...dia layered of crepe with creme n ada pecan n butterscotch...rasa dia macam macademia cheese cake kat ben's...and sangat convenience sebab dia dah pack every slice individually...senang nak makan, senang nak tapau...sedap cuma agak manis...1 slice pun dah cukup...tapi mesti nak lagi besoknya...


expected memang gini jadinya...beria2 muka yana tiup lilin...


us version formal


us version kena paksa peluk - err a bit awkward


one more try...hehehehe


walaupun aku belum sampai tahap gemuk (in denial!!!) tapi di kalangan adik beradik akulaa yang paling lebar...ahh, pedulik...aku dah anak 2 ponnn *roll eyes*


anak2 dara pompuan na


upah sebelum balik :)

Happy 55th birthday mak. semoga mak dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dapat pegi haji, dilembutkan dan ditenangkan hati, takmo kamuk2 selalu k dan sentiasa berada di kalangan orang2 yang soleh...amiin

No comments: