ariana sofia ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

adam mikhail ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

ariq hafiy ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Friday, December 11, 2015

kita nak citer nih


Assalamualaikum :)



mommy busy. babah pun busy. atok kita dah selamat buat pembedahan jantung minggu lepas. now still kat IJN recovering well. kakak ngan abang kita baru nak baik demam. especially kakak yana dah seminggu demam. babah dah bawak gi dr pakar, gi amik darah pun dah. sebbaik kakak tak yah admit hospital. kalau tak pening babah kita mana nak berulang alik tgk atok lagi. cuti mommy pun dah habis. dr kata kakak kena minum banyak air n air 100plus. kalau ahad nih kakak masih lembik2 lemah lagi kena jugak admit hospital masuk drip. abang kita dah beransur baik. mommy kata mungkin sebab abang menyusu badan lagi lama dari kakak. jadi mommy nak kita pun menyusu lama lagi dari abang untuk bina antibodi. kita pun macam dedar2 malam tadi. mommy bagi minum banyak2 susu. pagi nih dah ok :)


minggu nih mommy sibuk sikit. keje banyak. mommy kata Alhamdulillah akhirnya capai jugak target tahun nih. tapi boss mommy kata bisnes bulan ni tak dikira pulak. mommy rasa macam nak ngamuk jer. ntahla kita pun tak paham. yang penting mommy dah tak balik lambat dah. malam2 rasa singkat jer nak main2. bestnyer hari ni dah jumaat. sabtu ahad leh gomol2 ngan mommy lama2 sikit. kakak ngan abang pun nak cium kita tapi mommy tak bagi. mommy kata sian kita kalau sakit takde ubat sebab kita kecik lagi. sabar ye kakak ngan abang. cepat sembuh k.


time kakak sihat, pipi montel. tangan pun berisi. dah larat angkat kita. sekarang kakak kurus jer. leher pun nampak panjang.


kakak - kita - abang

permata hati mommy dan babah

No comments: