ariana sofia ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

adam mikhail ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

ariq hafiy ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Thursday, November 19, 2015

angin + panas = migrain


Assalamualaikum :)

yesterday during lunch hour i went to masjid jamek...dah carik telekung lycra for my cousin yang duk tolong her mom look after my kids...next week dia nak balik kolej dah...pegi sensorang jer as my colleagues nak pegi makan kat ampang park jer...came backto the office about 2.10pm...makan roti dalam laci jer...panas terik pulak tuh so balik ofis jer kepala dah start berdenyut2...makin lama makin sakit...i told my husband i wanna get home early...director takde, so i just inform my superior...after solat asar, pam susu kejap then terus cabut balik at 5++pm...sampai rumah my makcu, pass her the telekungs and then fetch the kids...ariana tido, sampai pagi tadi pulak tuh...cuma bangun kejap malam tadi dalam pukul 10pm mintak susu...rasa macam xjumpa dia 2 hari pulak :(

as for me, sampai rumah terus mandi, solat pastu tido sambil pegang plastic takut muntah...memang angin tuh tolak atas bawahlaa...tekak loya n perut memulas2...get up at 10pm feeling slightly better tapi still sakit cuma takla berdenyut sangat...stay up temankan mikhail and ariq yang bulat lagi mata diorang while layan tuan anas mikhail recorded on our pvr...cerita tuh ok jelaa...sweetlaa tapi ntahlaa macam tak masyuk pulak pelakonnyer...maybe sebab aaron pun dah nampak berumur and zara zya terlalu selamba tak cover2 langsung...or maybe im just too old nak layan citer2 gitu dah...hahaha...tapi aku suka jer citer2 sweet kdrama...acaner tuh? hehehe

aku makan jugak painkiller akhirnya at 1am coz sakit kepala x hilang2...taknak nanti sambung pulak kat ofis harini...it was a good decision coz pagi nih bangun terus rasa ok dah...my superior pulak yang mc...kesian dia...i still have about 5.5 days annual leave to clear before year end coz my company tak boleh carry forward leave...dah plan dah nak amik few days next week, nak balik melaka ada kenduri doa selamat sket sebelum fil has his heart surgery at IJN...pastu few days lagi in december...memang maksima my leaves usage this year...next year dah kena allocate leave every month for my lil munchkin's check up...

No comments: