ariana sofia ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

adam mikhail ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

ariq hafiy ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Wednesday, February 17, 2016

new hobby


Assalamualaikum :)

haiiii...nak citer nih...i have a new hobby...huhuhu...its colouring...well, actually takdelaa baru sangat...adalaa dalam sebulan lebih dah...memula my colleague show me her colouring book with very nice pictures so i photocopy a few pages, bought a box of 24pcs pencil color and start colouring...pastu join pulak fb pages colouring for adults - ASEAN...lagi bersemangat nak kaler macam2...singgah MPH paw husband belikan few buku for my belated birthday present (almost 5 months dah!!) then pegi bookshop kat ampang park nih jumpa pulak secret garden colouring book, beli lagi...my frens said i'm crazy...adoi...

even when we went back melaka for CNY holidays the other day, i brought with me my colouring set and a book...heran mil aku tengok apekehal menantu sorang nih duk buat keje sekolah anak ker? "errr, mother this is trending now ya know"...hahaha...my husband geleng kepala memula then bila aku sebut pulak hobi dia terus dia ok, hahaha...fairlaa kan...besides, my hobby tak perlukan ai keluar rumah pun...and its not like i have to finish it at certain timeline ke hapa...totally up to me...lepas nih nak kumpul duit beli kaler yang best2 pulak...in the group kalau tgk collection kaler diorang uiii...ada yang cecah ribuan ringgit tau...idoklerr teman begitu...jom tgk gambar!!!


hasil pertama. photocopy from a book


birthday presents :)


next aim lepas dah terer : lost ocean and enchanted forest 

1st page coloured from my secret garden colouring book


from my mandalas book, using highlighter ang magic colour


its stress relieving tau (googled image)


googled. from secret garden colouring book.