ariana sofia ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

adam mikhail ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

ariq hafiy ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Friday, January 20, 2017

ariana turn 7


Assalamualaikum :)

ariana has turned 7 years old on 20th January 2017...we took everyone out for dinner to secret recipe near our house...kebetulan pulak masa tuh ada offer buy 2 slices get 1 slice free, so agak ramailaa orang malam tuh...ariq and mikhail was super hyper that night rasa macam tercekik2 makan sambil istighfar...adoi...just remind me why we seldom dine outside...usually tapau jer...ariana was behaving very good malam tuh...maybe coz dia pun happy dapat makan kek...yang sedihnyer tak teringat nak light a candle...padahal dah beli candle no 7 siang tuh...dah balik baru ariana tanya...hmmm






us


ariana wish to have rollerblades for her birthday present...mikhail yang bukan birthday dia pun boleh plak nak jugak...kita belikan rollerskate jelaa...weekend tuh bawak the kids pegi kedai mainan area chowkit...kat sana banyak choice...rollerblades and rollerskates tuh adjustable...mommy ngan babah pun boleh pakai skali...hehehe 


on tuesday, my husband text me saying that he brought the kids to a bakery shop where my cousin work as a parttime...i asked him to bought a small cake for ariana...rasa tak complete takde cake cutting session nih...ingatkan taknak buat dah bila dah masuk sekolah tapi cam kesian pulak...plus ariana paling enjoy cake cutting unlike mikhail yang memang tak heran langsung...dia pun tak suka cake sangat...


then again, bila nak potong cake, jenuh carik candle no 7 tuh tapi tak jumpa...so we just light any candles yang ada...(pagi nih jumpa pulak dalam beg yang sama aku selongkar semalam...grrrr)


1 happy kiddo with her favourite cake...pagi nih bawak bekal kek pegi sekolah... 



i quote from my instagram :


ariana sofia, omma appa saranghae!!!





No comments: