ariana sofia ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

adam mikhail ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

ariq hafiy ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Wednesday, March 15, 2017

Her 1st Sports Day


Assalamualaikum :)

last sunday was ariana's school sports day... i have been asking her about it for few weeks.. dia jawab tak tau jer.. pardon her, masa kat kindy diorang takde sport sebab takde tenaga pengajar.. and bila masuk sekolah rendah nih they usually have training during PJ session only.. tu yang jawab tak tau...dia ingat time PJ tuh main2...

yang sedih sket sebab i didnt get to see her on that day...mikhail demam...quite bad dah nak masuk hari ke4...makan ubat kebah sekejap jer...so we didnt have the heart nak kejut dia pagi2 sangat...initially the plan was for ariana pegi dulu ngan babah dia...later on i will bring the boys...mikhail woke up at 9am but refuse to take a bath...merengek jer...then my husband send some photos and video baru dia nak mandi...siap2 apa semua kul 10am baru dapat keluar rumah...kat parking cikgu call kata dah on the way balik...meleleh air mata mikhail tak dapat tgk kakak sukan...takpela, next time inshaaAllah...

nak pujuk diorg terus suruh ariana n cikgu masuk keta, pusing2 gombak carik breakfast, carik kasut ariq and pegi klinik amik ubat2 and antibiotic since ubat demam dah nak habis...2x makan antibiotic barulaa demam kebah...so we just continue to give him flu med and habiskan his antibiotic...semalam dah start pegi sekolah balik...



waiting for their turn...dengan kawan2 elok jer happy


suruh pandang kamera, buat muka pulak...sedih mommy tak datang tengok dia...


ariana dapat 1 medal jer...3 hari mc haritu so cikgu tak suggest amik banyak acara...itupun dia dah seronok sangat


innocently proud of her bronze medal...next year kita try for silver or gold pulak k...

No comments: