ariana sofia ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

adam mikhail ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

ariq hafiy ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Tuesday, July 18, 2017

potluck raya 2.0


Assalamualaikum :)

uii...memandangkan harini x banyak keje...jom pulun 3 entry teruss.. since last week dah decide dengan ofismate nak buat potluck on monday.. altho dah keje 14 years kat sini, this is only the 2nd time we have potluck kat ofis.. bos2 tak kisah apa pun.. so ni kira inisiatif sendiri.. ajak bebudak akaun datang makan.. so this is the menu..this is also the reason weekend tak rasa macam weekend..letih tapi puas..


rendang daging by kak niza n rendang campur by me


bihun goreng by kak niza


eh, terselit pulak budak merelip nih..tu dia pegang tuh shepherds pie by kak sha


moist chocolate cake bought by nurul


bread butter pudding to-die-for ordered from my friend


sedap sangat siap ada sos kastad...alamak, teringat2 laa


rendang ayam hijau by aina


i also brought spageto bolognese.. nurul n kak niza brought nasi impit too.. makanlaa dari pagi sampai ke petang duk ulang2..bersesak nak susun makanan tepi pc tuh..memang takde proper meja kosong..semua penuh barang..jemput boss makan, tapi sampai ke sudah tak datang pun..hmm...sukatilaa..kang orang taknak datang annual dinner ko kata tak sporting pulak..makan kenyang2, malam takyah dinner dah..


gadis2 ayu tukang masak *sila jangan muntah, iye kan ajerlaa..hahaha*

inshaaAllah ada umur, ada rezeki kita buat lagi tahun depan yer..

No comments: