ariana sofia ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

adam mikhail ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

ariq hafiy ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Tuesday, June 21, 2011

hutang gambar Pt. 2 : Penang

tak sah gi penang kalau tak naik feri yer. her 1st time. aku nyesal tak keluar time nih coz sibuk tenet kat lappy. ingat dapat chance naik feri lagi skali depa naik jambatan pulak.



amboi, relaxing ko eh.



helo receptionist, ai nak bantal extra ye



our view from the balcony. cute kan rumah2 tuh...


big bathroom


pantry


nice bedroom. i wanna book another room for my mom n my sis but my mom kata tak payah, kita pinjam toto maklong, tido kat bawah jer. senang dan jimat. huhu



super king bed. leh muat 5 orang nih.


big pool








frust tak dapat mandi. petang tuh kitorang g queens bay beli baju renang, terus balas dendam



ingat nak mandi laut tapi ombak dia kuat n pantai dia dalam...takuitttt. see, takde orang mandi kan. semua pun pakat main kat pantai jer...


happy feet


yana celup2 jer dalam laut. bahaya




acara wajib


isi minyak


my family


boleh tak keluar dari queens bay tuh diorang nak berkelah kat situ. masa tuh kul 12 terpacak okeh. pokok kelapa tuh pun lindung ala2 jer...



my youngest sis, fina



mak sapa rupa dugung tuh?



pulau tikus


dia sendiri shoot




at lobi hotel before going for food hunting


padang kota. sila jangan makan sini.


ok, itu jer entry penang. takde aktiviti apa pun. tapi oklaa, ariana's 1st vacation to penang. nak tengok nek long, tok long, pakcik kimi, pakngah n his family. tapi aku nyesal (nyesal lagi?) tak amik gambar langsung kat rumah maklong. padahal kitorang tido kat rumah dia semalaman. hisyh. must. remember. next. time.

No comments: