ariana sofia ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

adam mikhail ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

ariq hafiy ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Wednesday, June 22, 2011

makan sedap. sebab? freeeee

ni sajer nak post since gambar pun dah upload. lepas aku balik dari my loong leave. pegi makan2 girls only at piza hut. sekarang kan ada promosi 50% meal tuh. sedaaappp. lagipun ada orang belanjaaa...cer citer makan apa yang orang belanja tak sedap? ado?



sapa keje piza hut nih. aku nak komplen sket menu dia serabut laa...banyak nau yang 1 piece terselit2. cer buat yang user friendly sket leh?



sejak kat penang tak tau sapa setting kamera aku jadi gambar glowing2 gini. ke kulit aku yang glow. pengsan!



sory aa tokey, muka lu olang hitam plak. malu nak on flash der. gambar lagi 2 ahkak takde. diorang sampai lambats.


all of us order nih. 5.95 jer kot. sedaplaa dari yang kat resipi rahsia tuh. tapi meatball 2 ketul jer. kalau harga 100% brapa ketul meatball dia agaknya eh?


add on ini. prawn cheesy lava piza. (yeke nama dia nih?) sedap wa cakap lu!!

ok, all in all perut kenyang hati senang.


No comments: