ariana sofia ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

adam mikhail ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

ariq hafiy ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Friday, June 24, 2011

tunggu babah balik tusyen

ariana nih kalau nak dibandingkan dengan bebudak yang aku pernah jumpa, tak selasak mana. makcik aku pun cakap senang nak jaga dia. dia tak punggah benda2 dalam laci, almari (or maybe belum lagi). mainan dia dalam box tuh pun dia amik yang kat atas2 jer. kalau kita tak lambakkan, takdelaa dia nak korek2 mainan kat dalam2. sebab...




ariana nih suka melepak. kita bentangkan tilam, letak bantal orang besar sebijik, bolster sebijik, dah cukup. dia lepak kat tilam tuh pandang tv. citer apa kita pasang pun dia tak kisah. macam paham jer. tapi kalau takde tilam or bantal, dia takkan baring kat tikar/lantai/carpet. dia akan panjat naik sofa n landing sambil tunggu babah balik dari tusyen. memilih!












No comments: