ariana sofia ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

adam mikhail ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ariq hafiy ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Friday, July 19, 2013

ADAM MIKHAIL IS ONE!!!

mikhail has turn 1 on last 28th June 2013. on friday memang takde buat apa2. cium2, gomol2 dia jelaa...at 1st aku nak tempah kek with edible image oscar oasis. but then bila nak schedule pikap kek macam payah lak...n we dunno nak celebrate kat mana pun...tambahan both of us kerja. so that nite aku discuss ngan alan nak celebrate camna birthday boy nih..so, kitorang plan nak ke toys r us kat great eastern mall carik hadiah dia, makan2 then kalau sempat bawak diorang pegi mandi pool kat rumah adik. budak, dapat main air pun dah seronok. luckily everyone pun ada melepak kat rumah so alang2, belila chocolate brownies kat secret recipe, call everyone (adik2 from my mother side) to gather kat rumah adik. 


so i have dressed them in turqoise and yellow. seronok bila dapat pakai bertema2 gini. susah ok nak carik yang matching for boy n girl. lepas zohor keluar pegi GE. dekat jer. 15 minit dari rumah, 5 minit dari rumah mak.


sampai sana hero tido pulak. takpe, tidola...cas bateri dulu.

singgah petshop. ariana was so excited, semua binatang ditegurnya. mulut dia je yg riuh.

dog, dog...mana mummy? sian dia mummy, mummy dia mana? alahai...sebbaik ada glass door, kalau tak mau dipeluknya...

mummy pun bertemakan yang sama...


babah cudn't find any turqoise shirt so he wear plaids to match with mikhail's pants ;)
ariana being cheeky like usual...

bateri dah penuh...mulalaaa....

mummy and birthday boy...

ariana je yang aku bawakkan swimming suit. mikhail pakai je seluar dia. aku n alan langsung lupa nak bawak seluar...sebbaik ada adik2 aku join mandi. diorang la tolong pegang bdk2.


aunty fatin excited mandi kolam


seronok ye...


lain kali bolehla kita datang lagi eh...
mikhail memang suka main dengan kakak yana...yana pun pandai main dengan adik...cuma kadang2 dia salah bajet, lupa adik belum stable lagi...maka menangisla adik bila terjatuh/terhimpit

trying to escape from uncle boy

aunty fina

mikhail is one!! with nda

main swing...bagus ada swing duduk gini kan...

ini jelaa yg sempat mummy sediakan sempena your birthday mikhail. Anak mummy yang sangat manja, sayang kakak, lasak, cerdik. Doa mummy sentiasa bersama anak2 mummy moga kalian menjadi anak yang soleh, berjaya di dunia dan akhirat. Moga kalian ingat kami dan doakan kami buat bekalan kami ke syurga, in shaa Allah. Amiin.

GROUP PHOTO!!!

4 comments:

- G C - said...

happy bithday adam. semoga sihat2 selalu, jadi anak yg soleh. amin.

arLene said...

tq aunty comel...lama x dengar citer geng2 kite tu...

ashra said...

besar da die ye..stylo seh rambut..encem..

hepi besday mikail..mudahan jadi anak soleh ya!

arLene said...

haah ash...besar dah tapi manja still tak hilang...unlike kakak dia very independent...nih suka nyondol2 kita nangis pun ala2 ngengada gitu...mungkin sebab still bf kot...rambut kenala stylo baru match mummy yang minat kpop nih...hehehe