ariana sofia ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

adam mikhail ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

ariq hafiy ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Monday, July 7, 2014

Aqiqah Seth Yusuf



Assalamualaikum yorobun!!! (that means everybody in korean btw)

how was your ramadhan so far? i just started fasting today since ABC (Allah Bagi Cuti) last tuesday...hopefully it will last until iftar and until end of ramadhan, inshaaAllah...knowing my own body, mandi wajib tak pernah yang sekali...nilaa akibat suka makan ekor ikan bawal kecik2 yang garing tuh masa kecik dulu...agaknyelaa sebab masa my arwah onyang tengok semua ikan goreng dia kudung takde ekor, dia kata nanti dah besar datang bulan pun berekor2...tidaklaa aku tau apa kesamaan antara ekor ikan dengan datang bulan tapi iyakan ajelaa kan...hehehe...miss my onyang :( sebenarnya banyak lagila pantang larang orang tua yang dikeluarkan. aku n zana ikut jer tanpa banyak tanya...tanya sekali dua je pun...pastu ikut jer...tak macam most anak2 muda zaman sekarang yang banyak cikadak plak...

oiii, tersasar pulak dari landasan cerita yang sebenar...tengok2 dalam draft rupanya belum story mory lagi pasal majlis aqiqah my nephew Yusuf that was held on 21st June...buat dekat rumah in law zana kat sg. buloh...ada marhaban and tawaf potong rambut...ada sikit benda tak best jadi but kita taknaklaa citer pasal tuh...

gambar banyak tapi ulang2 sama jer so here i paste some of it


mummy and ayah pengantin


pelamin...all these decorations cuma 500-600 jer...murah kan?


pengantin bertuxedo bagai kamu yer...


tukar uniform sudah...

Alhamdulillah, despite that day being scorching hot inside and out...hehehe, majlis Aqiqah Seth Yusuf berjalan lancar, dikelilingi orang2 yang menyayangi dia...moga yusuf akan membesar menjadi anak yang soleh, beriman dan taat kepada orang tua...amiiin

No comments: