ariana sofia ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

adam mikhail ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

ariq hafiy ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Thursday, November 10, 2016

Girls Day Out - finally complete!!!


Assalamualaikum :)

last tuesday i took a halfday leave just to meet up with my girlfriends...this is the 6 people in my small schoolmate whatsapp group...selalu komplen rindu tapi tak pernah dapat jumpa complete 6 orang...most of us duduk area lembah klang lagi except sorg tuh duk banting...sorg tgh mc lutut retak (tapi dah nak baik) and sorang tinggal seminggu jer lagi maternity leave...we made plan to meet at nu sentral jer...senang for everybody including me who took the lrt to come and go home... 


terjumpa kat toilet, wajib wefie kat cermin besar...


rindunyerr...rindunyerr...

 


Alhamdulillah, everybody made it
 
 



tukar table sebab kat corner tuh panas...


we ordered various foods to be shared...rice, pasta, ribs, appetizers semua ada...terasa macam zaman sekolah2 macam sepinggan sama2...



love this pic so much...19 years of friendship...we knew each other since high school but became classmates since form 4...bergaduh, merajuk, sentap, pujuk memujuk semua pernah ngan diorang nih...


macam itik dengan anak2 pulang petang...hahaha



later on after solat we stop by at paddington house of pancakes pulak...


desserts are sweeter when shared


may this friendship last till firdausi

2 comments:

dorsett pink said...

comey jer semua gurl2 ni

aLin arLene said...

alhamdulillah...tq :)