ariana sofia ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

adam mikhail ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

ariq hafiy ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Thursday, January 13, 2011

healthy dinner


my husband has been on rice diet for more than a week now...well, susah ok bila husband seorang diet...jenuh nak memikir apa nak dimasak? dalam kepala pikir lauk jer...tapi kena makan ngan nasik laa kan? so masa g carrefour, jumpalaa fish fillet nih...haa ni idea gak nih...so belilaa sayur2 sket then the next day balik jer keje terus zass...goreng fillet then celur sayur-sayuran...walaupun tak sesusah mana pun tapi dalam hati berbunga2 coz 1st time wat dinner presentation macam dalam restoran...must.do.this.more.often...




n yang paling best sekali is my husband yang selama nih tak makan sayur langsung (dia kata sayur kat tepi untuk hiasan jer...) licin dia kejekan...salad2 tuh pun habis...tuh tinggal sikit kat dalam pinggan coz dia dah takde selera bila aku paksa dia amik gambar sambil makan sayur...hahaha

No comments: