ariana sofia ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

adam mikhail ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ariq hafiy ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Monday, December 31, 2012

adam dan hawa part 2

eh, ada sambungan tau citer adam hawa nih. percaya tak kalau aku cakap gitu? ehehehe...acah mak enon. actually ni citer few months back. since cikgu was 1 of the management kat pusat tusyen tuh, he received a call one day from a guy saying diorang nak pinjam pusat tusyen tuh untuk shooting. memula my husband boleh lak suruh aku berteka teki sapa yang berlakon. well, of cos dalam mind aku AA jelah kan? skali dia kata haah, meloncat aku. tiap2 hari aku tanya bila nak shooting bla bla bla...pastu aku plak tak tau tempat tusyen dia kat mana. yang aku tau kat ukay perdana. pernahla pergi sekali tapi itupun waktu malam n aku tak brapa ingat jalan nak kesana. shooting hari keje. cikgu lak sekolah pagi so diorang memang nak pakai kelas start pukul 5 gitu. camna aku nak pegi? uwaaa...masa aku cakap aku nak ikut cikgu diam jer. pastu dia kata tak boleh sebab production crew taknak ramai2. kiranya diorang nak privacylah. aku plak dah bagitau kengkawan, ada sorang kawan aku tuh fanatik AA. dia marah kat aku sebab tak bagitau kat mana pusat tusyen tuh. camnala aku nak bagitau, nama pusat tusyen pun aku tak ingat. pastu cikgu tak bagi datang pulak kan. kang ada yang berdrama balik rumah kang. so, these are some of the pic yang cikgu amik.



shooting cerita ini...eh, date tuh taktau kenapa 2011. shooting harituh dalam bulan oct 2012

AA tengah get ready

while another AA tengah main2 dengan props :P


AA and my AA mana lagi encem? huhuhu (Aaron Aziz and Azlan Ali)

AA with the teachers


action!

eee...gewams tau...dia amik gambar ngan nadiya neesa boleh, kita nak amik ngan AA tak boleh plak :(
anyway, i tak jeles pun...muahahaha

4 comments:

Nur a.k.a admansyah said...

babe, scene ni dh ada blom? Aku rs mcm blom lg kn? bertuahnyeee AA ko tu ye! sbb amik gamba ngn NN. takat AA yg suara X macho dlm Fear Factor Selebriti Malaysia tu.... Wa tk heran-lahhh! HiHiHi

p/s: peminat 'fanatik' A&H tu... aku kenal ehhh? kt blkg ko tu kan? kan???

ashra said...

Ni bukan alin je jeles....saya pun jelesssss ni...
Aishhh....adam hawa kan..lagi kalu lah dapat berrgambo dgn AA....gugur jantung.eceh..


Owh..drama ni doeang berlakon sama lagi ek...macam best je....harus layan gaks ni...

Btw,alin,saya da jawab eh soalan alin kat komen saya.ngehehe

arLene said...

kak nur, ini citer lainla. takde kaitan pun ngan AH. peminat fanatik tuh bukan kak shalaa...org lain akak tak kenal. anyway, semua pun peminat AA...

arLene said...

kan ash?tp now alin nak komen pasal AA pun kena berpada2. takleh lebih2 nanti ada orang sentap lagi...huhuhu

thanks. nanti alin tengok sana...