ariana sofia ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

adam mikhail ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

ariq hafiy ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Thursday, January 2, 2014

Happy New Year yorobun!!!


Assalamualaikum...n Happy New Year...blog lama tak berupdate bukan sahaja sebab demam lee min ho belum kebah...tetapi juga kerana sibuk menjalani kehidupan sebagai seorang ibu beranak 10 2...oh, sungguh klise jawapan itu...huhuhu...sebenarnya aku pun dah macam takde tujuan mengupdate blog melainkan untuk menyimpan kenangan sahaja memandangkan aku pun bukan register dengan NN atau burung biru apantah tuh...so, penulisan blog sama sekali tiada kaitan dengan mengejar trafik walaupun bila nampak ada orang2 yang komen, sejuk sikit hati...hihihi...

demam lee min ho still ada dedar2 sikit nih walaupun siaran kat online dah habis, siaran kat oneHD masih berlangsung n dijangka habis minggu hadapan...so sad...in d meantime aku layan forum ngan kaum2 yang sama2 meroyan, layan lagu2 OST the heirs, tengok SBS award dalam bahasa korea tanpa subtitle semata2 nak tengok muka lee min ho yang ohsem dan park shin hye yang so sweet macamkan paham tersengih2 bila tengok pujaan hati...(tak sesia minat coz diorang menang most of the awards that nite) isyh...macam ni ker perangai mak2 orang nih?

sepanjang ketiadaan entry di blog nih, aku masih aktif kat fb dan instagram...betullah kata2 blogger2 otai yang lain bahawa media sosial yang terlalu pelbagai akhirnya memusnahkan blog sendiri...eh, itu bukan sesiapa yang kata...aku yang kata sendiri...aku kan blogger otai...hahaha...ok, tak kelakar...cuti2 sekolah nih tak sah kalau tak kemana...dah kata husband pun cikgu, walaupun takde anak2 yang bersekolah tapi husband yang bersekolah harus dibawa bersiar2 jugak kalau tak boleh tepu kepala otak duduk kat rumah...itu nanti lah aku cerita di lain entry eh...eh, kali nih betul aku janji aku update sebab gambar semua aku dah upload tinggal taip jer...tapi apa yang ada jelaa eh...nak menunggu gambar dari kamera cikgu memang berjanggutla tunggu macam gambar2 wedding adik ipar yang sampai sudah tak berupdate...aku pun dah malas nak tanya...nantila bila datang seru, aku update backdated jela...oklaa, enuf membebel...later alligator...

credit picture from blog tina


nah gambar Kim Tan...dia kem salam jelingan mencair...ommooo...

2 comments:

Miss Moon said...

http://www.youtube.com/watch?v=2ssCLaU2ADU

nih best

cute sangat dia nyanyi ...omg

lee min ho boyfriend

http://www.youtube.com/watch?v=2ssCLaU2ADU

arLene said...

Thanks kak moon...tersengih2 alin tgk video nih..mcm happy sgt dia perform..dr dhf dia alin dpt tau dia cuma berlakon 1 drama/movie je sethn..selain tu mmg keje tour melayan fans..