ariana sofia ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

adam mikhail ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

ariq hafiy ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Wednesday, October 26, 2016

terasa disayangi


Assalamualaikum :)

last week i had a few surprises...my girls at my office belanja cake starbucks yang sudah diidam2kan...they tapau few slices and we had a small birthday celebration at klcc foodcourt...aina even get me a rehal for my birthday gift...nak match ngan quran yang bakal dapat (bila agaknya eh?) huhuhu...



aina cuba sorokkan double chin kakak kesayangan..hahaha


they bought red velvet, salted caramel and raspberry cheese...semua sedap sangat


nilaa rehalnyer...kiut jer rasa cam nak ngaji muqaddam balik...hehehe



thank you girls melayan kakak yang perangai kalah budak2 nih, nanti kita makan2 lagi k...love you all so much...

i also received 2 birthday presents via courier service from my sister and my bff all the way from kedah...awww...susah2 jer...


my ex-roomate at Uni years gave me this pandora inspired charm bracelet...suka sangattt...thank you kak pah!!!muah3...really hope our plan to meet this december menjadi...


i received this from my sister...this was not a surprise coz dia memang dah suruh pilih...nowadays suka printed scarves especially the satin ones...this one is from Dara by Fathia Latiff...nak beli duck macam mahal sangat...sayang duit...


i wore it yesterday when i meet her for a lunch birthdate at yuzu, klcc... 


dah request nak makan sushi coz cikgu tak layan, so memang kena carik geng...hehehe...thank you for d treat adik...

all this buat aku rasa terharu sangat...terasa disayangi...aku memang selalu perasan cam orang kurang kasih sayang...hahaha...masa kecik2 takde celebrate2 nih...usually 1 day before my birthday, adik will call abah and mak remind them to wish me and vice versa...i mean, how patheticlaa kan masa kekecik dulu mintak perhatian...huhuhu...so bila org bg perhatian lebih sikit macam happy rasa nak lompat2...haish...cikgu cakap dia pun kecik2 tak celebrate so its not a big deal bila dah besar nih...aku cakap dengan wife it should be his deal jugak...hahaha...ok, jom tunggu birthday present dari dia pulak (nak jugak!)

No comments: