ariana sofia ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

adam mikhail ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

ariq hafiy ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Sunday, April 28, 2013

harta tersembunyi

bulan lepas giliran aku dapat duit kutu...bukan duit jual kutu ye. in case zaman moden nih ada yang tak tau (aku pun 1st time main, nak cakap orang plak) takdelah banyak. main suka2 je dpt gak menyimpan kan...nak dijadikan cerita dompet aku yang dah memang uzur tuh boleh rosak plak. buckle yang tutup dompet tuh patah...hmmm...macam tau2 je yer...so, pegila klcc nak carik dompet...dah usha kat charles n keith, berkenan but nak try usha kat vincci plak. oh, itula pun barang paling branded standard aku. tak kuasa nak bazir2 duit beli designer purse/bag. baik habis kat makan. muahaha. so jumpala purse yg murah sikit dr c&k tadi...tgh pilih2, jumpa plak yg ala2 corak sama cuma material lain sket. 50% off tuuu...apalagi terus amik, bayar. puas hati walaupun terbayang purse c&k tadi...takpe...kita pegi makan nanti bayangan tu hilangla...hehehe

 buckle yang patah

 tepi purse pun dah huduh

 sarat. manalaa buckle tak patah...mintak nyawa purse aku tuh

anyway, sampai je ofis, mulala operasi memunggah purse lama...korek setiap poket, zip...memang penuhla barang. macam2 ada. dari kalendar to ayat2 suci to gambar2 lama, resit, atm kad, credit card, matawang asing, skali eh...macam kenal daa....

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


 jeng jeng jeng...gambar cikgu masa matrik (1999) dan sekarang annddddd............























us. known him for 14 years now...pheww...how time flies...sayang dia ketat2 :*

No comments: