ariana sofia ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

adam mikhail ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ariq hafiy ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Saturday, May 10, 2014

DOUBLE THREE DAH

on 17th April 2014, my hunny hubby ucuk2 acam (kasilaa can nak ngada2 sketttt) turn 33..yepp...tak lama lagi yours truly pun akan mencecah double tree jugakkkk...takde celebrate apa sangat just beli kek dari cake sense kat klcc...nak surprise konon tapi dah balik keje pun dengan cikgu, dia mmg nampakla kotak kek tuh...pastu pandai pulak buat2 terkejut bila kita kuarkan kek padahalll...


sapa yang lagi excited skarang nih? sorry yang, alin publish jugak gambar nih walaupun rambutmu tak bertopi/bergel/berbelah tepi...hihihi (dia sensitif sket pasal rambut)


mikhail mesmerize tengok api lilin...laju jer tangan tuh nak pegang...



happy birthday to you...semoga alan sayang alin selalu...tak marah2, tak mudah kecik hati dengan alin yang kengkadang laser nih...hihihi...semoga alan panjang umur, makin murah rezeki, semoga alan dan alin sentiasa bahagia dan jodoh berkekalan hingga ke jannah...amiin...

2 comments:

Muhammad Taufiq said...

Wah, sweet nye. Hope apa yang akak harapkan akan dimakbulkan Allah Amin :)

awksweetgitu.blogspot.com :)

arLene said...

amiin... :)