ariana sofia ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

adam mikhail ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

ariq hafiy ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Tuesday, October 28, 2014

short update

Assalamualaikum :)

just a short one today. this few days keadaan kesihatan paklong tak brape baik... from high BP now dia low BP due to his own body didn't produce enough blood...Alhamdulillah machine yang rosak dah dibaiki, so doctor dah push nama dia untuk operation this morning...maklong ada kat hospital menemani...really hope the doctor will find the cause of his illness...since deepavali aku tak dapat nak pergi tengok dia...petang2 nak pegi ngan motor, hujan lebat...ni pun kami 1 family selsema, the kids plus pakej batuk lagi...kena jugak consider keadaan kesihatan paklong...takut berjangkit makin banyak komplikasi pulak nanti...lagipun i have few uncles, aunties and cousins yang selalu melawat dia...ya Allah, permudahkanlaa urusan paklong, Kau sembuhkanlah dia, Kau kurangkanlah penderitaannya...La Ila Ha Illa Anta Subhanaka Inni Kumtuminadzholimin

No comments: