ariana sofia ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

adam mikhail ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

ariq hafiy ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Monday, May 9, 2016

bbq sempena birthday ayah


Assalamualaikum :)

bersambung entry makan2 and family gathering..kali nih on labor day buat bbq sambut birthday ayah cikgu pulak...beli perap2 ayam dan kambing kat jusco jer...pastu beli udang, goreng nasi, goreng fries and beli cake...jemput pak usu, adik ibu sekeluarga...Alhamdulillah makanan cukup....small gathering jer... 


kesian arissa baru baik demam...mata pun baru hilang lebam kena gigit serangga kata umie dia...muka moyok jer...tengok ariq tuh muka nak geram2 ngan kakak susuan dia...ariq kalau cekau habis luka...kuku pendek tapi tajam...pedih2 muka kita...


lelaki in charge bakar2...make sure tak hangit or mentah yer...


beli drumstik dengan kepak jer...isi tak layan sangat


kek birthday ayah yang ke....?


lepak2 makan kat beranda jer...senang, lapang semua boleh duduk sekali


the food spread


ariana and the gang...


budak manja



sebelum potong kek ayah buat ucapan...tak bape dengar coz ariq tgh nangis but dengar sikit2 ayah cerita condition dia sekarang, makin sihat...Alhamdulillah...


Selamat Hari Jadi Ayah...semoga hidup ayah sentiasa diberkati Allah...


No comments: