ariana sofia ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

adam mikhail ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

ariq hafiy ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Thursday, May 5, 2016

training di pejabat microsoft


Assalamualaikum :)

28th April is one of the happiest day for some of us in the office...kami dapat keluar, yeayy!!! kena attend training penggunaan Microsoft O365 yang baru implement kat ofis kitorg...


menunggu puan aina di foyer...semangat siap pakai shawl baru dari ig : izzyscarves

pergi sana jalan kaki jer...tu yang beria pakai sunglasses coz aku takleh silau2 matahari nanti migrain...lantoklerr org kata cam mak datin ker kan as long kepala aku tak pening...lalu KLCC pada waktu kerja adalah best...nampak tak muka2 happy kitorang tuh? belakang aku tuh is my direct superior...sporting jer orangnyer...


sampai awal, lapar so mari bedal pastries dulu...rupanya kat atas ada serve pelbagai sandwiches dari O'Brien's...mari bedal lagi...


kami yang terawal...perut dah kenyang, ngantuk tunggu yang lain2 nak sampai...ofis microsoft cantik...dekat tower 3, KLCC 



view dari bilik training...segan nak amik gambar lecture hall tuh...

bawah nih gambar office microsoft yang kitorg pegi tuh...amik dr blog kak moon...tapi kak moon training lain...cuma tempat sama...



tu jer nak citer...hehehe...hari happy pegi keje...


1 comment:

Miss Moon said...

cantik kan opis microsoft ...terus rasa takmo balik hahahahha

Kak moon pergi briefing pasal microsoft Azure dalam 2 hari. Tapi rasa cam best n syiok je kalau opis cam ni