ariana sofia ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

adam mikhail ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

ariq hafiy ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Wednesday, October 5, 2011

sebelum aku bekerja, baik aku dikerjakan

sajer buh tajuk nak bagi sensasi. i was on leave since last friday. had booked a massage with makcu's neighbour on 9am. the massage took place at my opah's house jer. senang nak berkembans. sakit ok dia urut. dia tak pakai minyak. dia guna ibu jari n telunjuk jer tekan2 points kat sepanjang urat tuh. bukan melurut. katanya that is the correct way to urut. tekan urat bagi pecahkan angin yang tersekat. yang terus pakai minyak tuh tak brapa bagus. katanyalaa. i just diam jer. komen lelebih kang dia tekan lagi kuat kang. but after that baru dia guna minyak and lurut. ahh... lega. sapa yang tahan sakit syoklaa kot. aku syok part urut dengan minyak tu jer. tapi seriously, pastuh rasa lega tau.


then aku ajak makcu n my kazen pergi jalan tar. nak collect curtain yang aku tempah sebelum raya harituh. sampai skarang tak berambik. singgah sogo jap to have our lunch then after amik curtain hantar diorang balik then bawak keta ke carwash. baru sampai rumah half hour later my in laws pun sampai dari melaka. then 10 minutes later alan pun balik dari tusyen. kemain seronok ariana atok nenek kesayangan datang. daripada ngantuk terus segar bugar padahal siang tuh cuma tido setengah jam jer. makan pun nak atok suap. that nite habiskan packing for the next day and susun semua beg kat pintu supaya senang. uihhh...boleh tahan banyak jugak barang nak bawak. eventhough mpv, but after tegakkan semua seats, ruang boot taklaa besar mana. tau jelaa orang tua. segala biskut raya pun nak di angkut skali. air berbotol2 padahal memang confirm nak singgah rnr nanti. hehehe. anyway, alhamdulillah our journey went smoothly. no jam ke hapa. what we do at utara? that will be continue in the next entry yer.

No comments: