ariana sofia ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

adam mikhail ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

ariq hafiy ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Wednesday, November 13, 2013

ke pwtc sekali lagi

malam tadi mak aku whatsapp gambar...gambar surat arahan untuk pergi mengundi sekali lagi calon untuk jawatan xxx dalam exco bahagian...senang betul ketua cawangan aku nih bagi arahan...it seems that calon yang kalah harituh tak puas hati n appeal for re-election...lagipun jumlah keputusan undi harituh macam meragukan jer...mereka yang memang minat politik sukala dapat mengundi semula so that calon diorang ada chance untuk menang...harituh pun diorang siap stayback sampai kul 2am untuk tunggu keputusan!!! tapi aku nih dah mula garu kepala camna nak pergi pwtc sedangkan on that day cikgu kena bawak anak murid pergi rombongan ke melaka (balik kampung dia jugak, mana tak excited kan)...nampaknya mikhail kenalaa ikut aku n ariana kena tinggal ngan aunty tin n aunty fina...tapi mungkin tak lama macam harituh kot...coz ini undi untuk 1 jawatan jer...sap sap soi pastu chow chin chowwww....


gambar ariana yang di whatsapp oleh aunty tin dia masa kena tinggal harituh


khusyuk tengok kartun


siap berangan :P


bukan boleh tinggal lama2 ngan aunty tin dia...ntah apa2 dia ajar budak nih...nih cara pose rockla konon

keee...angkut jer dedua? hmmm...
note to self : kena pakai baju tebal...dewan pwtc sojukkkk!!!!

No comments: