ariana sofia ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

adam mikhail ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

ariq hafiy ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Thursday, November 7, 2013

sehari sebelum

cuti deepavali n awal muharam harituh kitorang balik melaka..adik ipar yang bongsu kawin...macam biasa oleh kerana gambar full event dalam kamera dslr, aku upkan gambar dalam fon dulu ye...tapi teaser jelaa..bukan gambar majlis pun...just gambar cucu2 ali dan kalsom bermain2...masa2 kenduri gini seronok berkumpul...bebudak pun seronok ramai kawan bermain...


sabtu : malam nikah : debar menunggu

**************************************************

jumaat malam...sehari sebelum majlis...pelamin dah siap pasang since hari selasa...kitorang balik pun perabot semua dah siap alih...ruang yang luas, memang seronok bebudak berlari...






hai...nama saya amin eidruce el-muhammady...panggil amin sudah


bila bukak lampu pelamin, memang port diorang main laa...




cucu2 Ali dan Kalsom : Amirul - Adam (Mikhail) - Athirah - Ariana - Amin
mikhail yang tak duduk diam...bergelut nak bebas


hall rumah ibu nih agak luas, tapi ada tiang kat tengah2...so, bila buat pelamin memang agak mencabar bagi photographer nak amik angle...tema wedding nih pink n green...sweet tak pelamin dia? lembut je kan


pelamin tu dihias dengan 5 bijik chandelier...4 bijik dia letak kiri kanan...bila bukak lampu tuh panas giler bulbnyer...tengok tuh mikhail duk nak pegang2 lampu tuh...aku punyalaa berjaga2...tapi yelaa, dah nama pun budak n kenduri orang ramai pun semuanya sibuk...mikhail melecur kat tangan sebab pegang bulb tuh...masa tuh aku kat luar...bebudak nih ngan makcik diorang, ibu bukak lampu tunjuk pelamin kat kawan dia...tak sapa sedar bila masa mikhail pegang lampu tuh...tau2 dia nangis, sil aku bawak dia ke aku...hmmm...redha jelaa...anak jantan kenala ada parut2 sket kan...besoknya menggelembung gaklaa luka tuh...now dah kecut dah... 



mikhail's 1st burn mark...boleh letak caption gini? -_-

ok, full story tunggu gambar lagi cantikla eh...biar lambat asal puas hati :)

No comments: