ariana sofia ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

adam mikhail ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

ariq hafiy ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Thursday, October 31, 2013

birthday girl shopping sakan


last saturday cikgu ada program sekolah lagi...kali nih dia ada hi-tea farewell for standard 6...mana boleh dia jer bersukaria...kita pun nak jugak...hahaha..kataku sambil ketawa usap perut...berbekalkan birthday voucher from padini (bukan cash voucher, voucher discount 30% jer...padini kedekut...but ada jugakla sebab nak bershopping ;P) aku plan ngan fatin n fina nak gi padini concept store kat ikano...so, siap2 pastuh tunggu fatin amik...angkut 2 stroller coz i know its gonna be a loooong day...ececeh...

sampai sana dah kul 1...perut memasing pun lapar, so mari ke manhattan fish kita...a right choice coz fatin n fina kata diorang tak pernah terfikir nak makan situ...ikan kan...diorang ingat tak sedapla kot...kitorang order seafood platter n spageti salmon creamy carbonara knowing ariana susah makan n dia suka mee...sementara tunggu order jalan2 kat bawah jap...ramailaa orang2 yang pakai ala2 halloween nih hulur gula2 kat bebudak...seronokla diorang...

actually gambar shopping takde coz masa tuh tengah kelabu mata...so nih ada gambar kat fish market n area d curve sikit2 jer...



appetizer...makin rongaklaa gigi kamu yana...


isyh3...tak patut betul amik gambar sesudah makan...ater, nak buat cemana...ini ajer gambar yang ada...sebab sebelum makan kitorang tak amik gambar, kitorang baca doa makan *roll eyes*


suka sangat dia makan spageti tuh...beriya makan...


lepas suap, suap lagi...but of cos mummy dia kena puji berbakul gaklaa...


uisyhh....bagusnya dia makan...yana nih hebatlaa...ok, suap lg ye....hehehe



mikhail senang...menganga selagi x kenyang...sambil suap dia spageti n nasi, kat tgn dia bg pegang fries...kalau dia dah strart luek2, dah kenyangla tuh...minum air pun senang...



bawah meja orang ada anak kecik...pemandangan biasa...




ootd : shirt - mothercare, pant - h&m, shoes - booth ampang park



mummy n her kids

lepas makan terus ke padini...dapat 5 tops, 1 pant, 2 cikgu's shirt and 1 mikhail's jeans = RM400++..okla kan?

harini plak kat avenueK ada opening H&M...tempting sungguh...adoiyai...

2 comments:

Rose Azadir said...

bersungguh bday gurl mkn..anyway...Salam…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com . Saya follow sis n kalau sudi follow la saya balik yer…

arLene said...

hi rose, thank you follow..yg mkn bersungguh tuh anak bday gurl..skali skala je tuh :)