ariana sofia ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

adam mikhail ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

ariq hafiy ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Wednesday, February 19, 2014

kalau lapar sangat



TEMPAT : AMPANG PARK FOOD COURT, STALL SEBELAH MASAKAN MINANG

pilihan pertama : nasi goreng kicap/nasi goreng cina/spageti/macaroni (sos pasta pun ada pilihan)
pilihan kedua : grilled chicken chop/grilled fish fillet/fried chicken chop
pilihan ketiga dan keempat : any 2 side dish - cold pasta salad/potato salad/baked potato/sosej/coleslaw/omelette/etc



pilihan pertama ada yang ok, ada yang tak brape (aku suka nasi goreng dia sebab sos pasta dia fail...lagipun kalau ko dah amik grilled chicken chop  and side dishes memang confirm ko tak makan dah pilihan pertama tuh) pilihan kedua sampai keempat semua sedap...(nanti nak tanyala resepi pasta salad dia....nyammm)

portion banyak...dia yang amikkan...sebab aku nih kalau tak sedap pun boleh jer bedal, sayang nak membazir...plus memang tuju sini kalau dah lapar sangat kan...lagipun sebab harga dia



*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*
RM6 jer??!!! buat aku tertanya2, untung ker dia nih? moga murah rezeki dia mengenyangkan orang2 yang memang makan banyak macam aku...dahla banyak, sedap gakla, murah plak tuh...confirm...



LICIN!!!!

No comments: