ariana sofia ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

adam mikhail ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

ariq hafiy ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Monday, April 21, 2014

KLIA - sending parents in law to perform Umrah


last weekend ibu and ayah cikgu dah pun berangkat ke Istanbul sebelum menunaikan umrah...kiranya kali nih umrah + ziarah turki...bila teringat citer Istanbul, Aku Datang macam best jer kan tempat dia...cantik...dapat tengok blue mosque...memula risau jugak sebab ayah tak brape sihat sebelum tuh, bila jumpa kat KLIA tengok dia dah ok sikit...moga dia diberi kesihatan untuk menunaikan umrah...kali nih ayah pergi thru agensi Andalusia...sebelum taklimat umrah+turki, ada taklimat umrah+qairo...seronok gak jadi mutawwir nih kan? jom layan gambar...


ustaz Badrul, mutawwir jemaah kali ini


orang lain sibuk dengar taklimat, ada orang nak check in...nak ikut nenek katanya


lets selfie...ngan yana


ngan adik ipar, amalina


nak berselfie 3 beranak ngan mikhail? hmmm...kem salamla...dia lagi seronok berlari kat KLIA yang luas tuh...penat mengejar dia...


my biras bawak anak yang dia babysit...baik sangat...duk diam jer


selfie with beras...eh, biras...


apa lagi nak buat dah menunggu tu kan


went to the nursing room. cantik and kemas. sampai mikhail tak jadi menyusu duk leka tunjuk disney character


agen dari Andalusia bagi penerangan. dengar baik2 yer jemaah sekalian.


family photo time!!!

No comments: