ariana sofia ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

adam mikhail ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

ariq hafiy ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Tuesday, April 29, 2014

Last Call for E-filer!!!


haa...sapa2 yang belum buat tuh still ada masa sampai besok (30 April 2014)...aku nih dah nak tutup dah e-filing baru hegeh2 nak buat kan...biasa tuh tau...sebbaik ingat...kalau tak macam tahun lepas kena denda...pastu tahun2 sebelum tuh yang mana tak buat langsung kena pegi ofis LHDN plak isi borang manual...hmmm...aku dah buat last week...pastu bebellaa kat cikgu bila plak dia nak buat...cikgu nih nama jer keje setengah hari tapi busy nyer dari pagi bawak ke malam...nak latih budak sukan, bawak budak tournament, pegi kursus, kelas tambahan, malam tusyen, weekend nak tolong wife lagi, tak habis2 laa...pastu cikgu nih tak brapa suka online2 nih...online banking pun dia tak wat...so, being a concern wife *uhuk2* mehlaa aku tolong buatkan...bak sini password apa semua...

tu aku capture screen sebab ada 2 kemusykilan plak...

1- aku dah tersalah letak tarikh lahir dia as tarikh kahwin (gila advance baru lahir dah kena kawin :P) camna nak amend eh? aku dah sign n hantar pun :( maybe diorang boleh cross check ngan details wife kan...

2 - apsal ada butang makumat isteri lain? memang standard untuk semua atau untuk orang yang memang ada isteri lain eh? ehemmm....yaaaaanggggggg!!!!



No comments: