ariana sofia ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

adam mikhail ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ariq hafiy ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Wednesday, January 27, 2016

ariq meniarap


Assalamualaikum :)

Ariq demam dari hari khamis lepas...sambng mikhail yang demam dari isnin - rabu...tapi suhu dia tak tinggi dan dia demam usually petang bwk ke subuh bsoknyer...selalunyer 3x jer bagi ubat sebab tghari dia tak demam...by malam memang sponging jer dia...lepas makan ubat selalunyer kebah...actually dia demam nih aku dah agak dia nak meniarap nih...sebab banyak benda dia ikut kakak dia...yana dulu masa 4bulan lebih demam sampai check in 2x ke hosp pastu keluar hosp terus meniarap...lepas balik dari wedding atok din dia tuh, malam tuh aku perasan dia meniarap dalam tido...dia memang suka mengiring sambil peluk aku/bantal... skali tgk eh, dah meniarap...


biasalah, time sihat pun mmg suka berkepit ngan mommy inikan pula time demam2 manja


taddaaa...kejadian besoknya...


gigih nak keluarkan sebelah tgn lagi tersepit bwh badan...riuh sampai muncung2


bape kali praktis pastu senyap jer...rupanya dah tertido kepenatan...hihihi

Alhamdulillah dari mlm td takde demam dah...cuma ntah mengigau ke apa pukul 3am merengek2...bg susu xnak, mata pejam tp mulut bising...bg puting kejap jer diam pastu merengek balik...susukan sambil duduk, tukar kiri kanan, peluk, dodoi semua xnak...last2 bwk ke ruang tamu, bukak semua baju check kot kena gigit serangga ke apa...xde pulak...dah nmpk cahaya tuh dia ajak borakla...layanlaa kejap dengan mata yg kelat2 tu...bukak tv biar aku segar sket...pastu try susukan lg terus dia tido...masa tuh dah pukul 4am...now kat ofis mata dah serupa burung hantu dah...berat gila...tunggu sejam jer lg nak balik...


ni haa budak manja nih...nk lawan mata ngan mommy pulak yer...mlm nih kita tido k...xmo borak2...nk borak sebelum tido tau...

2 comments:

Nurhidayu said...

Alalalalaaa...moga cepat sembuh ye ensem boy

aLin arLene said...

tq aunty ayu...Alhamdulillah dah xdemam dah