ariana sofia ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

adam mikhail ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

ariq hafiy ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Tuesday, January 26, 2016

wedding pakcikku yg muda


Assalamualaikum :)

last friday, pakcik aku kawin..umur baru 27 ke 28 ntah...hahaha, habislaa umur pakcik pun x tau...ramai sangat...ni kira adik beradik mak aku thru mak lain...yang bongsulaa kiranya...tapi aku tak panggil pakcik pun...aku panggil nama jer...dia pun panggil aku kak lin...kakak dia sebaya aku, pun kitorang panggil each other nama jer...asalkan tahu status sudahlaa...bukan bermaksud nak kuang asam ke hapa...anyway, dia kawin his 9 years sweetheart, rumah pun dekat2...so saturday majlis sanding kat dewan keramat AU2...berwasap2 dengan makcik2 n kazen semua pakat nak pakai kaler merah...sapa tak pakai merah maknanya tak sporting letteww...

next saturday kenduri belah lelaki pulak...buat kat rumah atok jer...tema brown gold pulak tapi macam takde jer baju untuk anak2 nih...nak beli baru semata2 takdelaa...tak sempat dah nih...kita layan gambar jelaa eh... 


saifuddin dan myra


adik beradik mak... yang belakang baju purple tuh 2nd wife atok...baju melayu biru tulaa atok kita...



ni pulak kakak din yang sebaya aku tuh...


nilaa keje 2 beranak dlm keta sementara tunggu kompang sampai...nak tunggu kat luar panas melengit...


mama anak2 ku dengan husband (pakcu) dan paklang


cikgu jaga the boys...


mommy jaga girl...hehehe


us in red...tak lama stay, tak sempat nak bergambar dengan pengantin kat atas pelamin sebab ariq tak brape sihat...dah beberapa hari demam on off...aku suspek dia nak meniarap...


ni gambar2 yang kazen aku share kat group...kemain mak aku tuh...


atok dengan girlfrens...hihihi


sempat bergambar gini jer sebelum balik


anak kazen - dhia amni arissa...comel sangat awak pakai kebaya...tapi garang nih



huwaa...nak join jugakkkk


balik jer semua pengsan


termasuk budak dedar nih...

2 comments:

Nurhidayu said...

Meriah

aLin arLene said...

bila dapat berkumpul sesekali..