ariana sofia ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

adam mikhail ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

ariq hafiy ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Friday, September 23, 2016

Selamat Pengantin Baru Akmal dan Ashikin


Assalamualaikum :)

last saturday, we attend my cousin's wedding at taman maluri...this cousin dah menikah on Aidilfitri lepas...and kenduri sebelah perempuan at kuantan...we didnt get to attend back then sebab yelah, raya kan...cuti sekolah pulak tuh...memang tidaklaa nak mengharung jem dengan anak3 kecik nih...so kali nih kenduri sebelah lelaki...my cousin nih tak bercinta...kiranya dia kawin dengan pilihan orang tua...siap ada 3 pilihan...hehehe...jodoh dengan yang ini...


harini the girls tema pink...recycle jubah raya haji jer...hahaha


the boys pakai emerald green...sajer pakaikan mikhail sama cam babah dia...cikgu memang suka pakai sama nih...ariq pun pakai baju melayu romper kaler yang sama...





our table antara family yang balik lambat...nak tunggu peluang bergambar ngan pengantin...


kidnap pengantin lelaki dulu...oh, my cousin nih ajar al-baghdadi...kadang dapat jemputan jadi imam solat...kira, menantu pilihan gaklaa nih...antara cousin yang sama2 membesar kat rumah arwah tokyong...





ustaz kawin tema bollywood...huhuhu


with adik pengantin, farhana...pregnant 7mo tapi tak nampak pun perut...masa kecik, kalau tunjuk gambar aku masa baby kat farhana mesti dia cakap itu gambar dia...memang masa umur 1-2 tahun camtuh muka n rambut kitorang lebih kurang sama...


with my ayahteh, bapak pengantin...my ayahteh nih memang kelakar and agak attention seeker di kalangan family...tengoklaa baju apa dia pakai tuh...memula datang dia dah offer nak parkingkan keta sebab baju dia macam valet pun ada...macam pilot pun ada...tanya anak2 dia semua kata abah pepandai sendiri...hahaha...sukatilaa...bukan selalu leh pakai gitu kan...


one family photo with the bride and groom...Selamat Pengantin Baru Akmal dan Ashikin...semoga bahagia hingga ke jannah...

No comments: