ariana sofia ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

adam mikhail ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

ariq hafiy ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Monday, September 5, 2016

ariq is 1 years old...what a week!!!


Assalamualaikum :)

we have been busy attending to our big family event...macam2...starting merdeka holiday, bawak anak2 naik lrt...tak pegi jauh pun, just from gombak to ampang park lepas tu singgah my office kejap to check on things pastu had lunch kat mcd ampang park before heading back home...tu sebab nak menebus janji memula nak bawak gi dataran tengok perarakan but then change our plan coz tak konfiden nak handle 3 org bawah panas tuh...maybe next next year ok... 


they had a blast sitting and playing at mommy's desk...budak, senang puas hati...hehehe


this girl mmg pandai pose tapi tgklaa tgn kat mana tuh...agak2 sapa ajar tuh?



the next day was ariq's 1st birthday and my mom's 58th tapi for ariq we bought a cake from cake sense and have a small celebration with his mama and onyang...masa tuh time maghrib and the cake makin cair so tak dan amik gambar proper...yang mana dan jer...








very light rainbow cake...not too sweet...sedap!!

on saturday celebrate birthday mama n ariq kat bonjour garden bakery cafe kat intermark...i like their food, big portion and yang penting sedap...semua yang kitorg order sedap...layan the selfie and wefie



the birthday boy n girl




ariq pakai baju nnda dia belikan







photobomb everywhere!!



 

bebudak seronok layan apps ni jer
 
 



boy je takde...susah sket nak ajak dia kemana2...bujangla katakan


later on sambung kat dip n dip plak...my husb and mikhail tak ikut...cikgu dari pagi ada kelas tambahan



on sunday, after subuh angkut anak2 masuk kereta shoot to KLIA...nak hantar emilda balik ke egypt for her final year...another 8 months inshaaAllah habislaa tuh...after that singgah rumah abah kat nilai bathe the kids, breakfast and rest sekejap before heading back to KL...phew rasa tak cukup 2 hari weekend...i need my rest!!! 



the kids were excited tengok banyak aeroplane...




 

bon voyage emilda...see you in 8 months

2 comments:

Siqah Hussin said...

Happy 1st birthday ariq! Moga membesar menjadi anak yang soleh ❤️

aLin arLene said...

tq aunty siqah...amiin...