ariana sofia ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

adam mikhail ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

ariq hafiy ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Wednesday, September 21, 2016

Times Square Indoor Theme Park


Assalamualaikum :)

cuti 4 hari Aidiladha di melaka tak bawak anak2 kemana2 pun...cuma sekali jer aku pegi jusco beli barang sket itupun bawak ariq sorang jer...ariana pun dah pandai mengadu dah lama tak kemana2...bukan tak keluar tapi bagi dia, dia nak pegi tempat mainlaa...memula plan nak naik genting skali pg jumaat tuh hujan lebat giler, risau plak nak panjat genting...so, jumaat lepas solat cikgu bawak kami pegi indoor theme park kat times square...dekat 10 tahun ok tak datang times square nih...dulu datang naik monorel...pastu rasa cam leceh nak parking...lagipun cikgu tak suka tempat2 sesak...nih anak dah bersuara, kenala cari alternatif lain...baru ku tahu ada theme park nih...tak yah gi gentinglaa semata nak main indoor theme park...


my kids jenis suka naik rides...so dalam nih banyak rides, bolehnaik banyak kali plak tuh...memang seronoklaa diorang...


naik merry go round sorg 1...babah pun naik...kitorang amik pakej family, MYKAD 2 adult and 2 kids above 3 RM113...kena bawak mykad yer...kalau tak, kena bayar harga tourist which lebih mahal...


ada playground jugak...kita kasi ariq merayap2 dalam nih...tuh puting tak lepas tuh, ngantuk la tuh...tapi tahan mata


untuk adult, 1 game pun aku tak main...bukan taknak tapi dah lewat petang...sampai sana kul 4pm, main game bebudak jer dah 2 jam...terus cikgu ajak pulang...best2 gak...ada rollercoaster, rides yang pusing, ala2 the ship pun ada...alaa...semua yang adrenalin challengelaa


mommy and babah join anak2 naik bas, lori, kuda, ketapi jelaa...asalkan anak3 happy sudah...


mikhail paling syok naik jeep nih...konon dia laa drive


one shot of mia familia

No comments: