ariana sofia ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

adam mikhail ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

ariq hafiy ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Thursday, November 25, 2010

embekkkk...


this morning tgh syok golek2 atas katil (eventhough my body ache everywhere..kes salah tilam laa nih) before my hub decide to visit the washroom...sekali dengan towel still wrap around his waist "yang, air takde!!!" i was like, what??!!! alamak, camna nak mandi, nak gosok gigi, nak cuci muka, nak u uk, nak g keje nih?then hub pegi check kat luar rupanya meter air kena kunci...aku pun apalagi, mulalaa...check bil air, takde tertunggak pun...nih mesti kes maintenance fee nih...


betullaa...rupanya tuan rumah tak bayar since july!!! tak baik tau encik tuan rumah naya kitorang...kalau nak kitorang bayarkan boleh jer since the dbkl ofis kat bawah blok jer...kira tolak sewalaa...hmmmphhh...call2 tuan rumah dia kata dia akan datang pagi nih tapi mana sempat nak tunggu, lambatlaa cheq (walaupun memang hari2 lambat pon :P) hub pun ada game kat bukit damansara...


our dear neighbour offered us to us their bathroom tapi cheq malluuu...so, we packed our things, then head to my aunty's house...hantar ariana diorang tengok aku lum mandi lagi..."tak keje ke alin?""eerrr...takde air, kita nak tumpang mandi..." hehehe...sib baik sedara sendiri...kalau tak? ada bau kambing lak kat ofis nih kang...

No comments: