ariana sofia ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

adam mikhail ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

ariq hafiy ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Thursday, January 19, 2012

yabeda bedu!!!

ola *mood happy sebab jap lagi nak balik* harini aku halfday jer. pastu besok cuti terus sampai selasa. yeehoo...cam aku lak yang nak raya. besok cuti sebab ariana is 2!!! so, nak spend time dengan dia lebih sket. cepat betul masa berlalu. entry pasal dia tunggu besoklaa kalau sempat. petang kang nak gi checkup that was supposed to be on tuesday. last minute (dah nearly 12pm) baru doktor kata tak dapat masuk klinik coz he got a patient at tawakal. sia2 cuti aku. but i manage to went to carre4 to buy another pair of hamster. now dalam cage dah meriah macam ada party. the one that trauma pun macam dah ok. lari2 on wheel n all. ariana pun dah mula berani nak pegang2. geram bila dia bukak pintu cage tuh luas2. kang hamster tuh lari keluar, satu keje pulak nak tangkap. pastu bila kita tahan pintu dengan tangan, ditepis2nye sambil cakap "biar""tak ayah""tepila"...last2 aku kunci dengan mangga kecik yang untuk tabung tuh.


anyhow, i need to settle all my work coz my colleague pun takde nih. mc. sian dia. karok punya karok sampai sore throat. hehehe. jangan marah kak sha. nasib baik courier semua dah sampai n total loan application tak sampai 10 pun. before lunch dah leh siap dah. non financial matter aku dah siapkan petang semalam sebelum balik. malasla nak susahkan orang. taknak orang benci. tak best. eventhough sometimes memang ada jer orang benci tanpa sebab nih. well, bak kata hamis jalikha "you can't make everybody like you, you don't even like everybody"


SO TRUE

No comments: