ariana sofia ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

adam mikhail ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ariq hafiy ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Sunday, February 19, 2012

office annual dinner 2012

last friday ofis aku wat annual dinner after work. dulu2 diorang buat hari sabtu macam susah nak gi. now diorang buat afterwork, venue pun dekat2 jer leh jalan kaki. takde bertema2 bagai. annual dinner nih buat cukup syarat BNM jer sebab now kitorang dah status investment bank. artis apa pun takdak. staf sendiri perform pastu pemenang dapat hadiah. besides that ada bingo game and lucky draw which solely the main reason kebanyakan kitorang pegi. dah memang takde tema, so pakai jer baju siap2 dari pagi. cuma muka dengan tudung jer siap kemudian.

malas gila nak mekap di pagi hari. lipstik ajer sudah. kang petang barulaa nak ber vava voom.

cuma tukar tudung biru ngan shawl putih n mekap tebal sikit. tambahla aksesori sana sikit, sini sikit. jadilaa...almaklumla nak amik mood dinner.

brooch bukak dulu sebab segan berjalan kaki dari ampang park ke klcc. orang duk perati (ke aku jer yang perasan) awat budak nih melawa lebih2 dah petang nih?!!

photobooth. oh yer, kat situlaa aku keje...pic afterwards ngan colleagues...








amik gambar sendiri jer...

berdebar nih nak tunggu result lucky draw...
grand lucky draw dicabut by one of our CEO...hadiahnya, pegi bercuti yooo...

oh, ni bukan aku punya. nih opismate aku dapat. ok gak daripada aku yang tak dapat apa2 nih. meloponglaa...


antara menu. sib baik sedap. diorang kata last year tak sedap...





tu jer

3 comments:

ayu said...

alin..lawanya kamu!!..


btw, sweet la ..perut pun besaw gak kan...^_^

aku rindu saat itu..cewahh

arLene said...

biasa jer ayu. sapa mekap pun nampak lawa. haah, perut besar padahal baru lagi. maybe coz 2nd pregnancy + sedia ada boroi :P lagipun baju tuh jenis kain tshirt, lagi nampak besar.

ashra said...

sweet...nye die..hehe

da nampak perut la.. =) comell..
arlene bersalin bila ye???...