ariana sofia ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

adam mikhail ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

ariq hafiy ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Tuesday, November 25, 2014

30 Days Blog Challenge - Day9 : 5 lelaki yang menarik perhatian

Assalamualaikum :)

ehem...hot topic nampaknyer...walaubagaimanapun, entry kali nih sekadar hiburan jer...takmo jeles2 ok yang...hehehe


of cos yang no 1 dalam hati encik azlan nih laa...memang dia yang menarik perhatian aku masa matrik dulu...dengan xpandang kiri kanan, dengan beg galas kaler kuning, dengan nametag tak bukak, nampak skema tapi semat mamat nih...baju kemeja lengan panjang dia lipat sampai siku, jalan pulak terencet2 macam ahli sukan tuh...dahlaa masa tuh baru lepas kecewa (ok, takdelaa kecewa sangat setakat suka gitu2 jer skali dapat tau dah ada gf baru...dasar...!!!!) membuatkan aku tertanya2, eh siapakah gerangan mamat yang nampak sangat innocent tuh? lalu aku pun mengorek2 tentang dia dari kengkawan sekeliling dan mengatur strategi supaya dia perasan aku dan seterusnya menegur aku dulu...hahaha...eh, pompuan haruslaa ada sifat malu...takkan kita nak tegur dia dulu kan...hehehe...ok, cinta mati nih...gaduh2 pun baik balik, laser2 pun sayang jugak...


ini cinta kedua...ntah camna dari pertama kali dapat tau dia ada terus cinta...kalah babah dia...hehehe...semua dia buat pun menarik perhatian...mikhail nih kalau nak compare ngan kakak dia, lambat sikit bercakap...and bila dia sebut sesuatu perkataan tuh macam ahmazinggg sangat...kalau ariana dengar, ariana akan cakap, "mummy, adik cakap nanak (taknak)" kalau aku dengar aku bgtau cikgu, "yang, dia cakap gi aa (bagi laa)" macam impress sangat kitorang..macam jakun pun ada...hahaha...malam tadi slowly dengar dia nyanyi...rupanya nyanyi bedeyuyu bedeyuyu (happy birthday to you) sambil tengok gambar kek...haruslaa kembang2 mummy dia pi bgtau tokcik...tokcik pun tak heran agaknya...hahaha...eh, haruslaa impress...anak sendiri kot...plus aku tak beria ajar dia apa2...yg lite2 jer...


kimtan...bukan lee minho tapi watak kimtan dalam the inheritors...caring, and sangat determine padahal makan pun mak bapak yang tanggung...tapi sanggup tuh menumpang sana sini nak mogok demi cinta mati pada cha eun sang...cha eun sang pun sama tapi sebab nih kategori lelaki so dia tak masuk senarailaa



jejaka idaman malaya nih kan? bagi aku yang paling menarik pasal anuar zain ialah suara dia yang mendayu2...memang layan sangat lagu2 dia tak kira masa heartbreak ke, masa in love ker, masa crush lite2 ker...hehehe...pejam2 mata nak hayati...suka tengok dia ada goatie and janggut sket...and rambut gini...rambut panjang kepuk2 dalam video klip apa ntah tu x bape...cantik sangat rambut kalah pompuan, hilang macho...oh, cikgu tak suka dia...tapi biasalaa lelaki tak suka dia kan...kalau lelaki minat anuar zain, sesuatu sangat tau nyah!!!


last but not least, Tun Mahathir...antara sifat dia yang sangat menarik hati bukan aku sahaja tapi hampir seluruh rakyat Malaysia dan dunia adalah sebab dia humble, approachable, senyum jer, rilek jer takde nak jerit lantang2 dan tegas...he's very powerful that kebanyakan pemimpin dunia pun respect dengan dia and pemimpin yang baru pun masih menerima teguran dari dia...dan suka Tun Hasmah jugak sebab sangat humble, takde nak overshadow husband...paling kuat pun dia minat badminton jelaa...

No comments: