ariana sofia ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

adam mikhail ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

ariq hafiy ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Wednesday, August 10, 2016

ariq dah campur susu

Assalamualaikum :)

yesterday at 11 months, 1 week and 1 day old mark the day ariq mula minum campur...ebm supply dah tak cukup nak tampung keperluan ariq...salah mommy jugak culas...takpe, mommy cuba pam selama yang boleh yer...kat rumah, hari cuti ariq boleh minum direct puas2 k...



Hasil perahan pertama untuk ariq 


rezeki ariq murah...seawal hari ke 5 dah start pam...lepas susukan dia masih boleh dapat 1 botol hasil pam


preparation sebelum bersalin


1 ketika dulu, penuh df dengan susu...Alhamdulillah


hasil sekali pam di ofis...membuatkan mommy leka dan malas nak pa lebih kerap



Allah bantu dapat banyak ni...


pumping at my work station...pakai nursing cover jer...bilik stor yang biasa kami guna, boss amik buat letak oku...hmmm


adik beradik sesusu ariq - arissa my niece


will always remember his look...so serene

actually dah lebih 2 minggu stok ngam2...tapi mama dia bagi lebih makan so bila dah kenyang kurangla menyusu...but sejak dia baik demam, dia dah kurang makan...or boleh kata dia taknak makan makanan dia...puas mommy buat bubur, puree, chicken bone broth, ditepis2 jer...tapi bila suap makanan kita like roti ke, kek ke, biskut, kuih raya, bihun pun menganga jer...so, dah taknak makan, dia menyusu keraplaa...tu yang tak cukup...


tengok tu...kemain menganga babah suap kaya ball...tau jer pulak tuh...


nih budak mata bulat nih...banyak akal tau...gigit kang...

No comments: