ariana sofia ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

adam mikhail ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

ariq hafiy ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Monday, July 5, 2010

babble membebel

sejak my husband mengajar sekolah pagi nih...yes, he teach sekolah yang half year petang then half year pagi...sambung balik...since then banyak weekend i spend with ariana jer...yelaa...upsr makin dekat banyak cuti lak tuh penggal nih...so every saturday he have to go to school untuk sekolah ganti/meeting/sukan/ko-ko/ntah hapa2 lagi ntah...sometimes ahad pun dia kena g sekolah...balik dah petang...letih...tido sampai masuk asar...so, it was mummy n baby time...time untuk main2 n know my daughter more well coz isnin sampai jumaat dah hantar kat bbsitter...amik dia, baru main dalam sejam dua dah tido sampai ke pagi...haa, weekend kita kasi balun main puas2...tapi kengkadang cam tak larat plak nak layan...luckily dia menyusu badan...agak2 letih tuh wa kasi upah...sambil dia nyonyot, sambil kita pejam skali...hehe...

i'm kinda person yang suka jalan2...tak kisahlaa kemana pun asal dapat jalan, hati ku gumbira...kengkadang pening my husband nak melayan...dia lebih suka rehat kat rumah...well, after a week bekerja of cos he need the rest...so, kena compromiselaa...sometimes i will ask him if we can go here n there prior before he come home...if he is too tired, i bawak ariana jalan depan blok jelaa...kalau tak, g melawat sedara mara pun ok...i really like to go to my relatives house just to say hi...waktu sianglaa eh...i still have grandparents,tok dan nek sedara...usually i like to visit them more than the young ones...yelaa, aku dibesarkan oleh golongan veteran...lebih selesa borak ngan diorg...banyak citer best2 tau...selagi diorg hidup, kita dapatlaa jumpa, nanti kang haaa...isyyhhh...tanpa orang tua, kita pun takkan ada...besides, i like to show them my little girls development...:P

gambar sekadar hiasan

No comments: