ariana sofia ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

adam mikhail ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ariq hafiy ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Thursday, July 22, 2010

>:(

eee...bencinyer...buruk blog nih jadinya...nak tulis panjang2 pun dah cam takde mood...sapa nak baca (err...ada ker orang baca) kalau tulisan himpit2 macam ketupat tak cukup masak nih...dah try edit banyak kali tapi space tuh tetap nan ado...buruk, buruk, BURUK!!!lagi 1 napa time yang tertera tuh completely different ngan masa aku nulis benda2 nih...sapa lak nak update blog memalam buta untuk aku...aku update siang jer...nak kata time kat komputer aku, tak pulak...ok jer...nak kena edit masa lak...sapa terror bolehlaa tulun aku...

2 comments:

maylyn said...

kau check la kat setting weh, tapi kau reti ke hahahaha

aRLene said...

alyn : hahaha...%^$%($ skill IT aku dah berkarat la wei...