ariana sofia ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

adam mikhail ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

ariq hafiy ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Monday, October 11, 2010

LIBRA CHICK!

waaaaaaaaaaaaaaa dah masuk bulan october!!!suka sangat this month...pasal yours truly is nearing her birthday...bape hb?nanti2 u all taulaa...my 1st birthday to celebrate with my doter...syioknyer...tak sabar...agaknya, apalaa mr hubby plan eh?knowing him, he will just ask me apa i nak...hmmm...kang cakap kang banyak kang...haaa...well, orang tanya mcam susahlaa nak jawab...maluuu....hehehe tapi kalau tak jawab, usually taste kitorang tak sama and end up benda tuh hilang coz jarang guna...same goes for his birthday...bawak jer dia pegi shopping complex tuh...haa pilihlaa nak apa...selalunya not on that birth day laa...maybe later on bila dah ada idea nak beli apa...n knowing him too, he won't read my blog so here is some things yang di idam2 kan...err..ulang...thingS maknanya ada a few yer...


- a set of chef knife, menyenangkan keje di dapur...nak harap pisau cikonet 2 bilah tu jer.....alahai...


- a shopping spree!!! just giv me the money, money, money...


- a new designer handbag, not my thing pakai branded2 nih...takat vincci jer tapi nak gak merasa seketul dua...


- new make up set complete ngan brushes...voila!!!
hmmm...itu jer yang dapat aku pikir..tapi, kalau dia bagi duit rasanya aku akan habiskan beli barang ariana jer...grrl stuff is just so irresistable...COMEL!!!

3 comments:

maylyn said...

:) aku nye bday present adalah aircond ok. hahaha siap dah kasiktahu supaya aku xberangan mahu yg lain :P

aRLene said...

errrkkk...ekon menan leh?

maylyn said...

ehhh bkan bkan..azhm cakap dia kasik aku aircond. so xde la aku mahu yg lain haha aircond pun aircond lah terbayang2 bag gucci itu hahahahaha