ariana sofia ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

adam mikhail ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

ariq hafiy ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Thursday, October 14, 2010

splash, splash

my parents in law were here for the last weekend and they brought along my sis in law n her 3 children. so, haruslaa plan xtvt yang sesuai untuk kekanak kan...so, on saturday kitorang bawaklaa diorang g klcc park main2 air n playground...termasuklaa cikonet ariana...bebudak semua tak mandi, kitorang hangkut g naik lrt...
sampai sana, ada something happen...my fault...sedih sangat...i put ariana baring on the bench...tengah nak bukak payung coz nak cover silau, ariana try to grasp for the umbrella n fell off to the ground...yes, she FELL!!! apa lagi melalaklaa...i manage to catch her dress before she fell tapi jatuh jugak...kena marah ngan hubby (apa agaknya dia buat masa tuh eh?) gosok2 ariana...cuba carik lebam kat mana2 tapi tak jumpa...after that bagi minum, bagi bantal, ariana terus tido...1 hour later baru bangun n tengok dia ok jer, kitorang bawaklaa dia mandi gak...so, here the pic...


jatuh dari bench tuh ke benda bulat surrounding pokok tuh...batu n besi...huu...sory iana...
baru bgn tido...belum warm up lagi...
errr...apa nih baba...apsal excited sangat nih?

splash...splash...



"haaa...best gak main air nih ek mummy" (sila abaikan mulut mummy dia yg muncung tuh yer...)

kak athirah beria2 berenang

mummy enterframe

time to go home...(i ask alan to wear the nursing cover to cover ariana's head sebab PANAS-nampak tak bayang2 alan tuh tegak mencacak?)

No comments: