ariana sofia ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

adam mikhail ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

ariq hafiy ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Wednesday, October 20, 2010

she's 9

cepatnya masa berlalu...tepat 20hb 9 bulan yang lepas aku melahirkan ariana sofia binti azlan...harini dia dah 9 bulan...cepatnya!!!scar, stretch mark aku pun tak hilang lagi nih...hmmmpphhh...sekarang dia dah makin lasak...even though dia belum boleh duduk sendiri n merangkak tapi laju jer dia combat2 nih...sekejap dah kat situ, sekejap kat sana pulak...kengkadang kitorang masukkan dia dalam bakul mainan dia...senang sket nak control...tapi lagi bagus kalau dia explore kan?good for her development mentally n physically...ni saja nak tepek gambar ariana dalam perut...hehehe...bukan gambar ultrasound tapi gambar perut aku memboyot...silalah menjamu mata...uweeekkk...


pregger @ 3 months

pregger @ 4 months

pregger @ 5 months



pregger @ 6 months


pregger @ 7 months

gambar nilaa yang aku hantar masuk contest modernmum tuh...ntah hapa2 pegang pokok...macam orang dolu2...huhuhu

pregger @ 8 months
pregger @ 9 months++

the x date


i'm 9 and lasak!!!(nampak macam boy kan?maybe sebab rambut depan segan nak keluar...)

2 comments:

maylyn said...

skrg aku kurus sket kot dr dulu haha aku rasa lah :)

arlene said...

yes alyn, ko dah byk kurang...sory tepek gambar lama nih...