ariana sofia ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

adam mikhail ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

ariq hafiy ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Tuesday, October 19, 2010

yesterday

yday i had the worst migrain ever...well, actually i've experienced more worst than yday but semalam feel like worst sebab i was at the office...sebab sembelit, angin tak elok naik ke kepala...rasa nak cirit+muntah+migrain melampau serentak...kalau kat rumah nih aku dah tergolek kat toilet bowl...atas bawah menolak serentak...tapi kat ofis nih aku terpaksa gagahkan jugak duduk elok2 kat toilet which is difficult coz nak muntah tapi taktau nak muntah kat mana...lantai dah elok jer kering kang kena marah ngan cleaner lak...hmmppphhh...nak balik alang2 sangat dah kul 5...i ask my boss to go back early n alan pick me up at 5.30pm...atas motor pun aku dah nak pejam2 coz tak larat sangat...sangkut jari kat belt alan then rest my head on his shoulder...alan ajak borak2 coz takut aku terlelap...kang tergolek dok plak kang payah kang...haaa...sampai rumah aku terus tido kat bilik...alan pegi amik ariana alone...
sedar2 dah kul 8.30pm...kepala dah rasa ok sket...keluar bilik tengok cikonet tengah main...baba dia letak dia dalam bakul then load bakul tuh ngan mainan...dia nampak aku terus tersengih2...hilang jap rasa berat kepala...cepat2 mandi coz alan said her last meal was AT 5.30pm then balik rumah tadi ariana tido about 1 hour...nasib baik dia tak nangis...lepas mandi, bagi dia nen then dia main balik...nowadays dia makin aktif...paling suka combat ke arah kipas n main tekan2...kadang2 kalau kipas tuh on dia suka2 nak masukkan jari dia...eee...angkat dia letak atas tilam then dia menyusur balik ke situ...cerita pasal dia tetiba rasa rindu plak...suka sangat bila dia sengih2 tengok kita...i guess she understand that me n alan are her parents means we have the right to gomol, cium dia, grip, gigit dia even its annoying...hehehe...cuba kalau orang lain, baru dukung dah mencebik...pastu nangis macam sedih sangat...huhuhu...alamak, rindu cikonetlaa...i wish she could understand i called n babble to me on d fon...haih...

No comments: