ariana sofia ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

adam mikhail ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

ariq hafiy ticker

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Tuesday, October 12, 2010

menyampah tahap gaban



takde semangat nak keje harini...makin menyampah dengan most of the staff kat sini...sekor2 perangai buruk keluar...not that my behaviour is excellent TAPI this is not a healthy environment for me...makin depressed bila sampai ofis nih...dulu kalau ada problem kat rumah, looking forward to come to the office where my frens are...can chit chat, gelak2, makan sedap2, shopping DI SAMPING BUAT KEJE YANG MELAMBAK...kira riuhlaa ofis macam pasar tapi all in a good vibe...positive energy...syiok...now i have to drag myself coming to the office just because i have an obligation to help my husband, to settle my debts, to help my family and to splurge on things that i want for myself...


eee...nak cepat2 settle all the loan so that i can be at home watching after my children...tapi confirm ke duk rumah boleh rasa macam kat syurga? i guess its up to ourself nak create environment around us tapi macamana nak create a positive envi if ko sorang2 then yang create negative envi nih ramai? maybe by sitting in a corner mending my own business could help...tapi nanti gila pulak duk sorang2...


aku jenis yang kena ada kawan...dulu pernah skali masa matrik semua roomate aku keluar...ada discussionla, datinglaa...aku nih yang takde bf nih melangut sensorang dalam bilik...nak study pun otak cam blank...so, aku pun sarung tudung then round blok, cafe 2-3 kali sampai aku bajet member aku dah balik...ooohhhh...i miss them...they all were the best roomates anyone could have...sampai camtu skali aku nak hilangkan bosan...


nuruuull...cepat2laa habiskan pantang ko...bila ko nak balik ofis nih?waaa...

No comments: